Lütfen bekleyiniz...
TakIm

MEPA DÖRT KAPI İÇİN KATLANIR KAPI SİSTEMİ - MKK2B
RAY AYRI SATILIR RAY İÇİN TIKLAYINIZ.. (2-3-4-6 METRE OLARAK ALINABİLİR)

·         MEPA / MKK-2B Katlanır kapı mekanizması poklu kapıların bir doğrultuda sağa ve sola toplanabilmesine uygun, max. 40kg taşıma kapasitesi olan bir sistemdir.

·         Otel, motel, işyeri, ev gibi yerleşim alanlarında iç mekân tasarımlarına uygun bir sistemdir.

MKK 2B Katlanır Kapak Sistemi bir dolapta maksimum 40 kg. Ağırlığında kapak uygulanır. Kapak kalınlığı 22-40 mm arasında olmalıdır.

UYGULAMA

1- Alüminyum üst rayı montaj etmeden önce kapak üst mil menteşe sabitleyicisi, stoper ve kapak üst makarasını ray içerisine yerleştiriniz ve rayı üst tablaya montaj ediniz. Alt tabla üzerine kapak alt mil menteşe sabitleyicisini montaj ediniz.

2- Kapak boyunu belirlerken Max.2400 kapak boyunun aşmayacak şekilde belirleyiniz. 25 mm üst makara arası ve Min.22 mm alt tabla arasında boşluk kalması gereklidir.

3- Merkezleme millerinin bağlanacağı kapak üzerine Ø 12 mm derinlik 14 mm delik merkezinin ölçüsü ise 37,5 mm olacak şekilde delik açınız ve merkezleme millerini kapak üzerine sabitleyiniz.

4- Kapak üst makarasının bağlanacağı kapak üzerine makara asma sacını sabitleyiniz, bu işlemin ardından iki kapağı menteşeler yardımı ile montaj ediniz. Ardından merkezleme millerinin olduğu kapağı alt ve üst tablalarda bulunan kapak alt ve üst mil menteşe sabitleyicilerine yerleştiriniz. Makara asma sacının olduğu kapağı makara ile bağlayınız.

5- Kapakları rahat açılıp kapandığını kontrol ediniz.

Mükemmel
    Güvenli Alışveriş
    Hızlı Teslimat
    Koşulsuz İade
    Orjinal Ürün Garantisi