Lütfen bekleyiniz...

MEPA EŞ ZAMANLI HALATLI SÜRGÜLÜ KAPI SİSTEMİ - HSK80

(RAY İÇİN TIKLAYINIZ )

HSK 80 Senkronize Kapı-Kapak Sistemi bir dolapta maksimum 40 kg ağırlığında kapak uygulanır. Kapak kalınlıkları 25-40 mm arasında olmalıdır.

UYGULAMA

1- Üst rayı tabla üzerine veya tavana montaj etmeden önce üst makaraları ve stoperleri ray içerisine yerleştiriniz ve rayı montaj ediniz. Alt kılavuz elemanını kapağın açılış yönüne göre ortalayarak üst ray ile aynı merkezde olacak şekilde sabitleyiniz.

2- Kapak montajı sırasında üst makara bağlantı saçlarını kapak üzerine bağlayınız. Kapağı üst ray üzerine asılırken ilk olarak kapağı alt kılavuz elemanı içerisine yerleştiriniz. Kapak üzerinde bulunan bağlantı sacını makara askı civatalarına takınız ve somunlarını sıkınız. Bu işlemi ikinci kapağada yapınız.

3- Kapakların çalışmasında problem yok ise halatın uç kısmını çift vidalı olan halat sabitleme elemanına bağlayın halatın diğer ucunu elinize alın ve halat bağlama makarasından geçirerek tek vidalı halat sabitleme elemanından geçirip devam ediniz, sistemin diğer ucunda bulunan halat bağlama makarasından da geçirerek çift vidalı halat sabitleme elemanına sabitleyiniz.

4- Kapakları kapatınız ve tek vidalı halat sabitleme elemanın vidasını sıkınız. Kapağın bir tanesini tutarak açınız eğer diğer kapak açtığınız kapağın tersi yönde ve kapakların kapanma mesafeleri doğru ise halat sabitleme vidalarının sıkılığını kontrol ediniz. Kapakların açık durumunda ray içerisinde bulunan stoperleri sabitleyiniz.

Mükemmel
    Güvenli Alışveriş
    Hızlı Teslimat
    Koşulsuz İade
    Orjinal Ürün Garantisi