Lütfen bekleyiniz...
Adet

SESE GÖMME KİLİT ODA OVAL SATEN 40MM 23AYNA - 700-40-23-01O-53

SESE GÖMME ODA / WC KİLİDİ

Kullanım talimatı             

Ambalaj içerisinde tüm parçaların eksiksiz olduğunu kontrol ediniz kilidinizi takacağınız yeri kapıda işaretleyerek gövde uzunluğu 180mm ölçüsünde ve 18mm lik bir parmak freze ile yuva açınız,

Ahşap kapılar için kapının alın tarafında kilit aynasının gireceği uzunluğu, derinliği ve genişliği kadar yer açınız kapının alın tarafından ölçü alarak barel ve kol yeri için teknik resimde belirtilen ölçüde yuva açınız

Kutuda bulunan 2 adet saç vidası ile kilidinizi kapıya monte ediniz kapınıza uygun olarak seçeceğiniz silindiri M5 vida ile sabitleyiniz, kilitlerin ön kısımlarını verniklemeyiniz, boyamayınız ve yağlamayınız.

Kilitleri rutubetli ortamda bırakmayınız.

 

 

Ürünlerimizin açıklaması yeterli gelmediyse 0533 590 98 01 numaralı hattımızdan whatsapp kanalı veya arayarak detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Sitemizdeki açıklamalar sürekli olarak güncellenmektedir. Bazı detaylar sadece kataloglarda yer aldığı için mutlaka destek hattımızdan bilgi talep etmenizi tavsiye ederiz.

Teslimat Bilgileri 

Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile birlikte paketi açarak ürünlerinizin durumunu kontrol ediniz. Ürünlerinizde bir hasar gördüğünüz takdirde, kargo yetkilisinden tutanak tutmasını isteyiniz ve paketi teslim almayınız. Aksi durumlarda ürünlerin iadesi ve değişimi yapılmamaktadır. Tutanak tutulan ürünler kargo firması tarafından bize ulaştırılacak ve ürünlerin değişimi yapılacaktır. Değişim veya iade işleminiz için Doğaç Yapı malzemeleri SESE Müşteri Hizmetleri 0533 590 98 01  Hattımıza Ulaşarak Bilgi Alabilirsiniz. Sipariş oluşturduğunuz ürünler satın alma ekranlarında size gösterilen tarih / tarihler arasında kargoya teslim edilecektir. Kargo teslim süreleri, kargoya veriliş tarihinden itibaren mesafelere göre değişiklik gösterebilir.

Mükemmel
    Güvenli Alışveriş
    Hızlı Teslimat
    Koşulsuz İade
    Orjinal Ürün Garantisi