Stok Sorunuz
Gelince Haber VerBorma - Wachs Çam Renk Tamir Macunu 1kg
Ahşap yüzeylerde zamanla oluşan çatlak, delik, budak düşmesi ve aşınma gibi deformasyonları profesyonelce kapatmak için geliştirilen Borma Wachs Ahşap Tamir Macunu, yüksek doldurma gücüne sahip nitelikli bir restorasyon ürünüdür. Çam (Pine) renginin doğal tonuyla üretilen bu macun, özellikle çam, ladin ve benzeri açık renkli ahşap yüzeylerde mükemmel bir renk uyumu yakalayarak tamirat bölgesinin görünmez hale gelmesini sağlar.
1 kg'lık ekonomik ve profesyonel ambalajı sayesinde hem büyük ölçekli mobilya imalatlarında hem de atölye ve DIY (Kendin Yap) projelerinde uzun ömürlü ve verimli bir kullanım sunar.
Doğal Çam Rengi Uyumu: Açık tonlu ve iğne yapraklı ağaç dokularına tam uyum sağlayacak şekilde pigmentize edilmiştir. Uygulandığı yüzeyde yapay bir görünüm oluşturmaz.
Yüksek Doldurma ve Sıfır Çökme: Özel formülü sayesinde derin çatlak ve deliklerde bile kuruma esnasında çökme, çatlama veya hacim kaybı yapmaz. Tek katta bile etkili dolgu sağlar.
Kolay İşlenebilirlik: Kuruduktan sonra tıpkı doğal bir ahşap gibi davranır; kolayca zımparalanabilir, rendelenebilir, kesilebilir ve delinebilir.
Üstün Yüzey Uyumu: Kuruma sürecinin ardından üzerine her türlü solvent veya su bazlı ahşap boyası, vernik, cila, lake ve koruyucu yağ rahatlıkla uygulanabilir. Renk emiciliği yüksektir.
Hızlı Kuruma: Uygulama kalınlığına ve ortam sıcaklığına bağlı olarak hızlıca kurur; zımpara ve son kat işlemlerine kısa sürede geçilmesine olanak tanıyarak işçilik süresini kısaltır.
Marka: Borma Wachs
Ürün Tipi: Ahşap Tamir / Dolgu Macunu
Renk: Çam (Pine)
Miktar: 1 KG
Yapı: Su veya Solvent Bazlı (Ürün serisine göre optimize edilmiş yüksek mukavemetli formül)
Uygulama Aleti: Spatula veya Macun Bıçağı
Borma Wachs Çam Renk Tamir Macunu; masif ahşap mobilyalar, kapı ve pencere kasaları, ahşap merdivenler, lambiriler, parkeler, kütük masalar ve her türlü çam dokulu panel yüzeyinde güvenle kullanılır.
Uygulama Önerisi: Uygulama yapılacak yüzeyin toz, yağ ve kirden arındırılmış, kuru olmasına dikkat edilmelidir. Macun bir spatula yardımıyla deforme olmuş bölgeye iyice yedirilerek uygulanmalı, kuruma gerçekleştikten sonra uygun bir zımpara ile yüzey pürüzsüz hale getirilerek son kat boya veya vernik işlemine hazır hale getirilmelidir.